Lidingö on Tour

Hemma igen efter en sväng till Jönköping och Lidingö on Tour. Funderat ett tag på loppet men bestämde mig 3 timmar före start och körde upp. Det var 10 km av de jobbigaste backar jag nånsin sprungit i. 46:24 blev sluttiden vilket jag ändå är väldigt nöjd med. Tiden placerar mig i startgrupp 4 i Lidingöloppet där jag redan hade plats. Som tur var stannade jag kvar en stund efter loppet och fick höra mitt namn läsas upp av speakern. Jag hade vunnit en startbiljett till Lidingöloppet 2017 eller 2018, tjohoo!  Antagligen fick jag detta för bästa svordomsramsa med tillhörande fäktande när jag blev stucken i fingret av en geting vid 7 km. Jäkla ont gör det fortfarande.. och HelloKitty-plåsterna är slut. Kanske måste ställa in Ironman nu. 

Nio dagar kvar till Kalmar Ironman och nu blir det lite lugnare träning fram till start. Iaf med cyklingen och löpningen. Simningen ska jag intensifiera något sista veckan. Äta lite extra ruccola och spenat står på schemat. Sova bra och kanske hinna med en massage. Längtar verkligen till detta nu och det ska bli så kul att vara där igen och uppleva denna galenskap! 🙂 Målet i år är under 11 timmar. Jag kommer chansa en del så får vi se om det håller. Förra året gjorde jag 11:56. Planen är att plocka 10 min på simningen, 30 min på cykel och 30 min på löp. Kan gå. Jag är i bästa formen ever!