Löpledare

Helgen den 1-2 april ska jag gå Löpledarutbildning steg 1 som anordnas av Friidrott Småland. Jätteglad för denna möjlighet som 338 Småland har fixat åt mig.
Imorgon leder jag mitt tredje pass med min grupp på Puls & Träning. Det var nervöst inför första passet men efter nån minut hade det släppt och det var hur kul som helst! 🙂
Vi springer något längre för varje pass och målet är Växjöloppet 10 km den 1 maj då vi ställer upp som ett lag tillsammans. Ingen av löparna har sprungit lopp tidigare så det ska bli väldigt kul och spännande att vara med om detta!

Själv börjar jag få kontinuitet i min triathlonträning igen. Det var mycket fokus skidor i januari och februari men nu har jag fått fler timmar på cykel, i vatten och i löparskorna. Kör en hel del benstyrka, bål och axlar också. Känns bra! Har på känn att det blir ett rekordår i år med riktigt bra resultat! 🙂

Under en längre tid har jag haft några olika app-ideer men inte riktigt haft tiden till att förverkliga dem. Nu har jag dock gått och blivit student igen och ska precis inleda en distanskurs på kvartsfart där jag läser 4p plattformsoberoende mobil utveckling. Hoppas detta ger mig en skjuts och att app-skapandet tar fart!