Guide ger dig vingar!

Äntligen frisk efter två långa förkylningsperioder! Direkt blev det återbesök till lunchlöpbandet, idag 7 km i lagom 4:36-tempo. På fötterna satt mina nya Saucony Guide 9. Vilken skillnad! De senaste åtta löparåren har jag varit trogen betongklumparna Asics Kayano och Saucony Hurricane ISO. Mina nya Guide 9 väger 31 gram mindre vilket inte låter så mycket men oj vad lätt det kändes idag. Hur sköna som helst! 🙂 Hoppas de funkar även när jag tar längre turer framöver.

En enda cykelrunda har det blivit utomhus och det var en kortis på ca 60 minuter. Jag har suttit på trainern en del men haft väldiga problem med min kraschade vänsterhand som bara blir sämre och sämre. Men vem behöver träna? Jag har köpt ett par riktigt feta hjul så nu hoppas jag att det inte märks att jag inte tränat. Hjulen får göra jobbet! 😉 Mavic Cosmic Pro Carbon heter de förresten.

Tolv dagar till Växjö triathlon och exakt en månad till Vätternrundan. kanske dags att börja cykelträna nu!

Efter att jag tjatat på ortopeden så har jag äntligen fått en röntgentid i Ljungby. Jag ska också få ny tid till ortopeden där de ska undersöka mina nya problem med handen. På natten stelnar samtliga fingrar på vänsterhanden och dagtid har jag problem med ulnarisnerven till lillfinger och ringfinger där det sticker och domnar. Frågan är om jag ens kommer kunna fullfölja Vätternrundan med den här skadan.

Alien Covenant med goaste grabbarna imorn på bio. Ska bli riktigt najs. 🙂 Summer is coming!