Förkylt!

Jag tror att jag varit anmäld till Växjöloppet de senaste tio åren men startat två av dem. Sjukt! Barnen som släpar hem förkylningar från skola och dagis var båda förkylda precis lagom före både Hallarydsloppet och Växjöloppet så att jag kunde smittas. Jag får skylla mig själv som inte håller mig undan. Jag pussar, kramar och gosar med dem trots att näsorna rinner. De är ju så underbara! 🙂

Göteborgsvarvet ställer jag också in eftersom jag måste börja fokusera på cykling nu. Först har jag Växjö triathlon den 28 maj, följt av Vätternrundan den 17 juni, följt av Dumma Mej 3 på bio den 28 juni.

Fokus cykling alltså med kompletterande styrka speciellt för lår, vader och axlar.

Min kraschade hand blir förresten konstant sämre och sämre. På morgonen är alla vänsterhandens fingrar stela och orörliga. Det tar en stund att mjuka upp dem. Ont som tusan gör det. Om jag cyklar på racern i en timme så domnar vänster lillfinger och ringfinger bort. Sedan sticker det i dem två dygn efteråt. Känns inte bra alls och jag har fått ny tid till ortopeden.

Ska sova bort min förkylning sen jäklar ska det bli åka av! Summer is coming! 🙂