Kursad och planerad!

Helgen togs helt över av en supertrevlig och bra tvådagarsutbildning: Löpledarutbildning steg 1. Vi var sju deltagare som fick lyssna till kloka ord från Maria Lundgren och Anders Petersson. Perfekt timing nu när jag nyligen börjat leda löpgrupp även för Puls & Träning. Tre tuffa pass med ovana övningar belastade kroppen hårt och träningsvärken har varit extrem. Kanske lite därför som jag varit förkyld i två dagar. Hoppas det inte blir långdraget.

Jag har haft mina funderingar en tid över vilka lopp det ska bli under året men nu verkar schemat hamnat på plats. Två lopp är redan avklarade med de båda skidloppen Nybroloppet 40 km och Vasaloppet 90 km. Resten av tävlingsåret ser ut såhär:

  • 17/4 Hallarydsloppet 9,8 km
  • 1/5 Växjöloppet 10 km
  • 20/5 Göteborgsvarvet 21 km
  • 28/5 Växjö triathlon
  • 16/6 Vätternrundan 30 mil
  • 1/7 Jönköping open water 2800 m
  • 8/7 Vansbrosimmet 3000 m
  • 19/8 Kalmar ironman
  • 23/9 Lidingöloppet 30 km
  • 21/10 Växjö marathon

Tolv grymma lopp under 2017 alltså! 🙂 Det blir rekord i antal lopp om jag nu kommer till start i samtliga. Maj månad förstörs nästan varje år av förkylningar men i år ska det bli ändring på detta!