Seedad till Vasaloppet!

Årets första lopp avklarat! Mitt första skidlopp nånsin körde jag i Nybro igår. 40 km. Nästan helt otränad när det gäller skidor men lite koll på teknik sen mina unga dagar. Var rädd för att inte orka och gå in på 4 timmar. Hoppades på 3:30 och seeda mig till startgrupp 9 i Vasaloppet men gjorde 3:16 och hamnar troligtvis i startgrupp 8!
Galet nöjd! Väldigt fin 4km-slinga som man varvade 10 gånger. Trevligt lopp som jag gärna kör igen. Det enda otrevliga var direkt efter loppet när jag satte mig i bilen för lite vila. Direkt krampade båda höftböjarna och vänster lilltå! AAAAAJJ!
Aj även idag. Träningsvärk brukar jag gilla men inte idag. Mina gluteus och höftböjare är griniga. Konstigt nog ingen värk i överkropp/armar efter allt stakande.

Måste lära mig det här med valla. Igår hade jag ingen glidvalla alls men klistertejp och det fungerade riktigt bra. Tyckte jag hade lika bra glid som andra men bättre fäste när det gick uppför.
Dags att få fatt i nån som vill sälja sin startplats. Verkar finnas gott om säljare på startplatser.se och hyfsade priser dessutom. Boka en plats på Snälltåget så är resan och login fixad. Bara 20 dagar kvar! Ojojoj! 🙂

Blodsocker 30 min före start 8,0. Åt en Goodlife Proteinbar Banana Bliss precis innan start. Drack en mugg varm Vitargo vid varje 4km-varvning. Tog två Clif Bloks orange vid 20 km. En näve russin vid 30 km och två varm korv efter målgång 🙂