Huvudvärk?

Om du som jag ibland råkar ut för huvudvärk pga bihålorna så har jag ett tips som funkar varje gång och är mycket bättre och billigare än giftiga värktabletter. Ut och spring! Det räcker med en kort runda på 15 minuter i lugnt tempo. Det som händer när pulsen ökar är att hela kroppen invändigt snurrar igång. Slem och annat som kan täppa igen gångar till bihålorna lossnar och snoras ut. Trycket lättar i bihålorna och huvudvärken försvinner. Du stressar av och om du springer långt får du kanske t.o.m en liten endorfinkick som är till för att dämpa smärta. Bihålshuvudvärk botar jag med löpning och det fungerar varje gång!

Förresten. LCHF har hjälpt många som har problem med huvudvärk. Likaså oroliga magar blir bättre på LCHF. Smörjer vi in vårt maskineri som är vår kropp med livsviktiga oljor, så fungerar vi mycket bättre. Är vi torra och tröga invändigt så går vi sönder.