Ironman Kalmar 2016

Ironman nr 2 genomförd!
Före loppet postade jag ingen länk eller startnr på fb för jag trodde inte riktigt på det efter cykelkraschen för två månader sedan. Jag hoppades ändå kunna genomföra det och kanske med lite tur och mkt vilja klara 12:26 från förra året. Förra årets mål på under 12 timmar kändes omöjligt.
Pga min ömma axel simmade jag hälften bröst och hälften crawl. Tack vare den ökade sikten vid bröstsim simmade jag spikrakt efter bojarna till skillnad från alla andra som kryssade hej vilt omkring mig. Det blev 1 minut bättre än förra året med 1:14.
Bikefiten från i våras gav mig en mkt bekvämare och mer avslappnad aeroposition. Den ömma axeln bråkade även en del under cyklingen och jag kunde inte vara på pinnarna så mkt som jag velat. Jag cyklade ändå 10 minuter bättre än förra året och tror jag har benpassen på gymmet att tacka för detta. Vilken grym utsikt från Ölandsbron förresten! Dimman låg tät och det såg ut som man cyklade bland molnen.  5:55 på cyklingen.
Förra året vägrade jag toalettbesök och min mage kraschade. Igår blev det ett besök direkt ut på löpningen och magen klarade sig finfint hela vägen i mål. Några småpromenader blev det men jag orkade springa förvånansvärt lång del av sträckan. Löptid 4:33.
Sluttiden blev 11:56 och jag är så glad och nöjd!
Cyklingen och löpningen var en enda lång plåga men på något konstigt sätt är det kul ändå. Under cyklingen hade jag planer på att byta sport och satsa på schack eller plockepinn istället men efter målgången är jag inställd på att göra om detta även nästa år!
Tack till pappa som hjälpte mig före loppet. Tack till mamma, John, Sofia, Jörgen, Rickard, Lessly, Ingemo, Jens, Peter och alla 338or som supportade. Tack till Elisabet och fina barnen för support och hemfärd.